27 Aralık 2016 Salı

Mamak Evden Eve Nakliyat

Tatil sezonu mal perakendeciler için yol yapım son ile, Amerika Birleşik Devletleri-bağlı ithalatı Aralık ayında bir darbe beklemiyordu, bugün (NMG) Ulusal Perakende Federasyonu ve denizcilik danışmanlık Hackett Ortakları tarafından verilen Port izleme raporu en son baskısına göre.

Raporda incelenen noktaları, Los Angeles/Long Beach, Oakland, Tacoma, Seattle, Houston, New York/New Jersey, Hampton Roads, Charleston, Savannah, Miami ve Fort Lauderdale, Fla vardır.tabanlı Port Everglades. Kargo ithalat rakamları ülke, içlerinde malların değeri değil, getirilen yük konteynerleri tek saymak çünkü doğrudan perakende satış veya istihdam ile ilişkili değil, ithal mal miktarı perakendecilerin beklentileri kaba bir barometre sağlar sözlerine ekledi raporun yazarları açıkladı.

“Hala yapılacak alışveriş ve perakendeciler emin bir ağacın altına alınması gereken hediyeler raflarda bekleyen yapıyoruz,” Tedarik Zinciri ve Gümrük Politikası Jonathan Altın NMG Başkan Yardımcısı söyledi. “İthalat bu zamanla geçen yıl sağlıklı bir miktarda vardır ve bu tatil satış ve ekonomisi için iyi bir işaret.”

Ekim, hangi verilerin mevcut olduğu en son ay için, toplam hacim (temel organları) 1.67 milyon Yirmi-Ayak Eşdeğer Birimler Eylül ve yüzde 7.4 yıllık bir kazanç göre yüzde 4,6 bir artış geldi.

Kasım hacmi Aralık 0.03 milyon temel organları'da %3.2 bir artış saptanmış olan yüzde 3,6 yıllık artış için 1.53 milyon temel organları olarak tahmin edildi. Ve 2016 için, rapor birim 18.6 milyon temel organları, 2014 yılına kadar üzerinden yüzde 5,4 olan 2015 18,2 milyon temel organları göre yılda yüzde 2 olması için çağrıda bulunuyor. 2016 yılının ilk yarısında 9 milyon TEU 1,6 oranında yıllık bir artış yaşandı. Yüzde 1,6 tahminini geçen ay yüzde 2,2 tahmin daha düşüktür.

NMG tarafından tanımlandığı gibi, tatil satış sezonu Kasım ve Aralık ayları oluşur. Ve Kasım ve aralık için rapor beklentileri tatil satış 655.8 milyar $3,6 oranında olması NMG son tahminlerine göre. Kargo hacmi kaplar sayısı hala perakendecilerin beklentileri bir barometre olarak hizmet ederken kabın içinde kargo değeri sayılır ve sadece bu değil, çünkü doğrudan satış ilişkilendirmek, değil belirtmiştir.

2017 yılının ilk çeyreğine bakıldığında, Port Tracker Ocak için 1 milyon temel organları ve Şubat 1.49 milyon temel organları %3.2 olması ve Mart, 1 milyon TEU diyerek, yüzde 3,5 ve yüzde 4,4, sırasıyla.

Hackett Associates Kurucusu Ben Hackett (bu sayı bazı Kanadalı portları içerir) beklenen yüzde 1,6 hacim artışı tüketimi, GSYİH ve fiili ithalat rakamları yüzde 70'ini oluşturan arasında bir kopukluk gösteriyor GSYİH büyümesi, aşağıda rapor yazdı.

“Yaşadıklarımızın ticaret büyüme GSYİH daha zayıf olduğu bir ortamda,” diye yazdı. “Bu yeni bir olgudur. Sektör liderleri 2'den fazla bir oran ile GSYİH ' yı aşan ticarete dayalı büyüme tahminlerini yaparken-1 uzun zaman önce değildi. O günler geride kaldı, ve ticaret ekonomistler, yine önümüzdeki üç ila beş yıl içinde parite göremeyebiliriz yani.”

Karışık mesajlar-Donald Trump seçilmiş Başkan ekonomik etkileri GSYİH ve birimlerin ne olabilir bakıldığında ne olabilir Hackett da gösterdi. Trump ticaret caydırır Çin ve Meksika'dan gümrük tarifelerini için çağırdı Trump önerdiği altyapı harcamaları nın büyük ekonomik canlandırma piyasa etkileri olarak ticari bir dalgalanma yaratabilir dedi, ama aynı zamanda dikkat çekti.

-Satış oranı stok %3.2 en son GSYH tahmini sağlıklı olduğunu da gözlemleme, potansiyel bir durgunluk ihtimali olmadığını gösteriyor düşen, ne kadar olumlu bir not, işaret etti. Ama kişisel tüketim harcamaları daha fazla tasarruf ve daha düşük ithalat artışı çevrildi cana iyi gelire, sadece yarısı oranında bir artış yaşandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder