28 Aralık 2016 Çarşamba

Destan Nakliyat

1.) UPS, FedEx (Mayıs) toprak paketleri benzeri ek masraflar duyurmak

Fiyatlandırma değişiklikleri gelince, ulaştırma ve lojistik bellwethers genellikle aynı fikirdeyiz. Ve yine açık her şirket zemin paketleri üzerine ek masraflar için yapılan değişiklikler yapıldı. Burada tam makaleyi okuyun.

2.) UTi Dünya çapında DSV satın almasıyla artık resmi (Ocak)

Satışı Long Beach Calif.-1.35 milyar dolarlık küresel üçüncü parti lojistik DSV tabanlı üçüncü parti lojistik (3PL) hizmet sağlayıcısı UTi Worldwide Danimarka tabanlı olmayan varlık bazlı ve hisse başına $7,10 şimdi resmi, İye ve DSV yetkilileri bugün söyledi. Bu, DSV tarafından elde edilecek kesin bir anlaşma imzaladıklarını söyledi. ağızdan Ekim duyuru izler. Burada tam makaleyi okuyun.

3.) TNT FedEx alma (Mayıs) resmi yapılır

TNT Express tabanlı Hollanda 4.8 milyar dolara satın alınması-posta ve kurye hizmetleri NV, sağlayıcısı ve dördüncü büyük küresel parsel operatörü, ulaştırma ve lojistik hizmetleri kuruluşu FedEx tarafından resmi bugün yapıldı. Burada tam makaleyi okuyun.

4.) UPS FedEx aşağıdaki kurşun, (Eylül)2017 hızı artar duyurdu

FedEx Express ve FedEx Ground için yakıt ücreti yerine hangi ayarlamaları aylık bazda ABD hükümeti yayınlanan yakıt dizinleri ve yakıt ek ücretleri arasında iki aylık bir gecikme ile yapılan geçerli işlem haftalık olarak ayarlanacaktır belki de FedEx tarafından açıklanan en önemli değişiklik. Burada tam makaleyi okuyun.

5.) GENCO FedEx edinimi yapılan bir anlaşma (2010)

FedEx ürün yaşam döngüsü konusunda uzmanlaşmış (MAL) hizmet sağlayıcısı, Pittsburgh merkezli GENCO, üçüncü taraf lojistik edinme ve lojistik tersine bir anlaşma imzaladı, FedEx, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, anlaşmayı resmi olarak tamamlandığını söyledi. Burada tam makaleyi okuyun.

6.) (Mayıs) kamyon sürücüleri için Senato paneli tarafından belirlenen 73 saat, yedi günlük hafta sınırı

Kamyon şoförlerinin saat hizmet sınırları etkili Senato tahsisat Komitesi tarafından bu bahar geçmiş mali 2017 ulaşım finansman yasa altında bakılıyor olabilir. Senatör Susan Collins önderliğinde hareket altında, R-Maine, mevzuat kamyon şoförleri mola önce işe yarayabilir yedi başına izin verilen saat 73 saat cap-günlük çalışma haftası ayarlayın. Burada tam makaleyi okuyun.

7.) Norbert Dentressangle (Temmuz) Jacobson Şirketler satın aldı
Lyon, Fransa-küresel lojistik, nakliye, okyanus ve hava hizmetleri üzerinde duruldu Norbert Dentressangle, 5, 5 milyar dolarlık küresel üçüncü parti lojistik (3PL) hizmet sağlayıcısı, bugün Jacobson Şirketleri (şirket VAW), 1 milyon 750 özel sermaye şirketi Oak Hill Capital Partners dolarlık bir katma değer depolama tabanlı Des Moines, Iowa elde etti tabanlı. Burada tam makaleyi okuyun.

8.) Walmart'ın yeni-zamanında teslimat standartları (Eylül) tedarikçileri için tedarik zinciri zorluklar yaratabilir
Etkili yerine önceki dört gün pencerenin gün kargo iki pencere, 95 %90 oranında gerekli uyum oranı gibi buluşmak için (nakliyatçılar) tedarikçileri gerektiriyor Walmart 2017 Şubat. Burada tam makaleyi okuyun.

9.) Maersk (Eylül) okyanus taşıyıcı pazar...tekrar sallar
Analistler, denizcilik Maersk Line – dünyanın en büyük konteyner nakliye şirketi konumunu pekiştirmek ve daha da büyümesi için kendini temkin gerekiyor. Burada tam makaleyi okuyun.

10.) Armstrong raporu (Ağustos) kamyon etiket için Uber doğru olmayabilir açıklıyor
Bu açıklama aslında bir yanlış isim olabilir aslında kamyon için bir Uber ki kamyon sahnesinde yeni oyuncular göstermelik çoğalması ile ortaya çıkıyor, tedarik zinciri danışmanlık Armstrong & Associates tarafından yayımlanan bir rapora göre. Burada tam makaleyi okuyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder